Training Nine Star Ki

Nine Star Ki is een vorm van astrologie die ingezet kan worden op allerlei verschillende manieren. Als coach en begeleider geeft dit enorm veel handvatten, maar ook binnen het gezin of op je werkplek heb je ontzettend veel aan de tools die je tijdens deze cursus krijgt. Je leer jezelf kennen, en je leert de ander beter begrijpen. Het is een groot feest van herkenning! Je krijgt antwoord op de vragen: Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe?  Hoe kan ik het anders doen? Hoe kan ik een ander helpen het anders te doen? Wij durven met alle eerlijkheid te zeggen dat het een verrijking is!

Wat gaan we doen:

  • Je maakt kennis met het Chinese gedachtegoed.
  • In een laagdrempelige setting vertellen we jou meer over de Nine Star Ki.
  • Je leert welke elementen er zijn.
  • Je leert welke verschijningsvormen er zijn ( klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet!)
  • Je leert je eigen Nine Star Ki codes berekenen.
  • Je leert je  getallen te analyseren en interpreteren.
  • Je krijgt handvatten hoe je dit alles in kan zetten in jouw dagelijkse praktijk of in jouw werk als coach.

We werken in kleine groepjes van 2 tot 3 personen zodat we de persoonlijke aandacht kunnen geven die wij belangrijk vinden.

Data:

Zaterdag:  6 en 13 mei   /  17 en 24 juni   Tijdstip 10.00 – 15.30
De werkplaats Nine Star Ki wordt  gegeven in de vorm van een 2-daagse. Deze kunnen op 2 zaterdagen in overleg ingepland worden. De ervaring leert dat deze 2 daagse het leukste is wanneer je zelf een groepje van 2 tot 3 personen vormt.

Terugkomavond woensdagavond: 2 mei 2023 / 7 juni 2023 / 5 juli 2023   Tijdstip 18.30 – 20.30
Vanuit de cursisten is de behoefte uitgesproken om van tijd tot tijd bij elkaar te komen om samen te oefenen en te leren. Blijven oefenen en je blijven verdiepen zijn de magische woorden bij het toepassen van de Nine Star Ki. Je bent nooit klaar met leren. Vandaar dat we enkele terugkomdagen ingepland hebben. Je kiest zelf hoeveel momenten je aansluit. Niks moet, alles mag. Wij zorgen op deze avond voor nog een extra input. Dit als aanvulling op de basiscursus.

Data: Locatie: Vaerbroekweg 20 Hout – Blerick of Bong 100 Baarlo. Wij werken op 2 locaties. Wij overleggen met jullie wat het meest passend is.

Kosten cursus / 2-daagse: €165 euro( incl: koffie, thee, water,  iets lekkers, reader, werkboek, meditatie / visualisatie, persoonlijke adviezen)
Kosten terugkomavond: €20,-

Moodbord

We gaan aan het werk, zodat jij weet waar jouw focus komt te liggen .
Tijdens de workshop is er volledige aandacht en tijd voor je eigen ik. Je gaat je focussen op jezelf. Waar krijg je energie van, wat is voor jou belangrijk, hoe wil jij je leven vorm geven? Zodat je met de opgedane inzichten keuzes kunt gaan maken.

Vervolgens gaan we met die informatie een moodbord maken. Een moodbord helpt je om gevoelens uit te beelden. Het maakt zichtbaar wat er in jou zit. Zodat je thuis ook verder kunt met alles wat je voelt en beleeft hebt tijdens de workshop. Geen zorgen, je hoeft niet creatief te zijn. Een moodbord gaat erom dat je jezelf blijft herinneren aan wat jij wilt wat voor jou belangrijk is.

Na deze workshop:
– Weet je weer wat je wilt
– Heb je nieuwe energie om stappen te kunnen zetten
– Ben je weer in contact met je eigen ik
– Heb je nieuwe inzichten over jezelf
– Heb je heel veel lol gehad tijdens het scheuren en plakken!
– Heb je een blijvende herinnering op A-4

Opgeven: 0652766794 (MarieLouise)
0652437522 (Maartje)

We werken op dit moment met groepen van maximaal 4 personen. Het is mogelijk om je als groep op te geven. Datum en tijd worden in overleg vastgesteld.

Kosten €35,-