Nine Star Ki – ITjing consult

Ieder mens komt in zijn of haar leven voor keuzes en uitdagingen te staan. Dit kunnen persoonlijke keuzes zijn, maar ook keuzes rondom werk of een eigen bedrijf. De grote vraag is: ‘Hoe handel je dan?’ Met behulp van je eigen ITjing profiel gaan we op zoek naar de manier die het beste bij jou past. Je krijgt inzicht in jouw systeem en de wijze waarop je het beste met deze uitdagingen en keuzes om kunt gaan. Verder krijg je antwoord op de vragen: Wij ben ik? Waar liggen mijn potenties? Welke invloed heeft mijn systeem van herkomst? Je krijgt als het ware een routekaart passend bij jouw levenspad.  Deze methode is ontwikkeld door Johannes Bloemsma en is gebaseerd op de  Nine Star Ki en de I Tjing.  

Het werkt als volgt:
Je stuurt ons een mail met daarin jouw geboortedatum en de vraag of vragen die je hebt.Wanneer het vragen zijn rondom een bedrijf, dan hebben wij ook de inschrijvingsdatum bij de KvK nodig. Wij gaan vervolgens voor jou aan de slag. Vervolgens nemen we contact met je op voor het plannen van een datum waarop het consult plaats zal vinden. 

Kosten: € 110 euro per sessie ( incl. volledig uitgewerkte Nine Star Ki / ITjing)

“Een hele bijzondere avond. Ik heb genoten van het waardevolle en inspirerende gesprek met vele inzichten en met de kennismaking met mijn eigen persoonlijk ITjing”
Harrie

“De streepjes hebben mij verrast! Het is een inkijkje in jezelf”
Liesbeth