Je kind laat zien wat er zich binnen in jou afspeelt.

Soms word je in je leven overvallen door situaties waar je veel vragen over hebt. Je ziet dan even geen oplossing. Je probeert alle ballen hoog te houden. Werk, gezin, huiswerk, zorg voor je ouders, noem maar op. Je wordt enorm geconfronteerd met jezelf! Vastgeroeste patronen komen aan het licht. Vaak heb je geen vluchtroutes want je moet om allerlei redenen thuis blijven. Er is geen millimeter ruimte voor jezelf! Je zit niet lekker in je vel en dan heb je ook nog je kind( eren). En alsof het nog niet genoeg is vragen zij het uiterste van je! Maar is dat zo? Of willen ze je juist iets laten zien?

Antwoord op deze vraag is: JA!
Jouw kind laat jou zien wat er zich binnen in jou afspeelt. Maar dit vraagt om afstemming. Het is eigenlijk zo eenvoudig. Het antwoord ligt daar waar je het, het minst verwacht. Bij je kind. Het ( moeilijke) gedrag van je kind is een reflectie van jouw binnenwereld. In de afstemming zullen de principes van de Nine Star Ki meegenomen worden. Dit is een oeroude vorm van astrologie. Het is een waardevolle toevoeging op het inzicht in je kind en jezelf.

Heb jij behoefte aan een afstemming vul dan onderstaand formulier in. Geloof ons, wij weten hoe jij je voelt en willen jou hier graag mee helpen.

De afstemming werkt als volgt

Na betaling krijg je een vragenlijst toegestuurd die je zo uitgebreid mogelijk gaat invullen, zodat wij een goed beeld krijgen van jouw hulpvraag. Wij maken dan een afstemming voor je die je binnen enkele werkdagen ontvangt. Het is eigenlijk een vertaling wat jouw kind je wil laten zien. De combinatie van onze intuïtie en jouw informatie maakt dit een krachtige tool om inzichten te krijgen met verandering tot gevolg.

Producten bekijken