Coaching

Coaching heeft een positief effect op je welbevinden. Het haalt je potentieel naar boven en levert zo uiteindelijk veel op, zeker op de lange termijn. Het vergroot je veerkracht en weerbaarheid in de maatschappij, maar zeker ook op je privé leven of in je werk. Bij LEF! werken we met verschillende technieken in onze coaching. Het is aan jou wat het beste bij je past.

Systemisch werk

Wil jij inzicht in bepaalde patronen? Het kan interessant zijn om deze vraag eens te gaan onderzoeken in een opstelling. We werken met individuele familieopstellingen, een mooie werkwijze om vanuit een ander perspectief te kijken naar jouw handelen om zodoende weer balans en rust te creëren. Je krijgt inzicht in jouw leven en patronen en vooral, welke beweging je kunt gaan maken om dingen te gaan veranderen.

Kosten: 65  euro per sessie

Hypnose

Hypnose wordt ingezet als hulpmiddel tegen allerlei soorten klachten. Je wordt in een lichte trance gebracht, maar je behoudt altijd de controle over jezelf. Door contact te maken met je onderbewustzijn krijg je meer inzicht  in de eigen behoeften en mogelijkheden; het kan “ik”versterkend werken. Ook kan het als opruimende techniek worden ingezet; waarbij je ballast uit het verleden makkelijker los kunt laten. Verder is het mogelijk een hypnotische maagband te plaatsen ter ondersteuning bij het afvallen en ook op het gebied van chronische pijnbestrijding zijn er verschillende mogelijkheden. In overleg kijken we wat het meest passend is.

Kosten: 65 euro per sessie

Nine Star Ki – Itjing

Ben jij klaar voor verandering? Sta je op een kruispunt in je leven, maar weet je zelf even geen richting te bepalen? Dan is deze coachingsvorm een unieke kans om je op weg te helpen. Met behulp van de Nine Star Ki en de Itjing helpen wij jou inzicht te krijgen in jouw veranderingsprocessen. Met deze manier van coachen leer je jezelf kennen, je ware potentieel. Je krijgt inzicht in je eigen kwaliteiten, je talenten en ook je valkuilen en hoe je hier dan het beste mee om kan gaan. Een gebruiksaanwijzing van jezelf, zo zou je het kunnen noemen! De unieke combinatie van de 5 elementen ( water, hout, vuur, aarde en metaal) en de wijsheid van de Itjing zijn een onuitputtelijke bron van kennis en inzichten.

Kosten: 110 euro per sessie( incl. volledig  uitgewerkte Nine Star Ki / ITjing )

Wil je meer weten? Neem even een momentje om verder te leven bij het kopje ITjing. Daar lees je hoe het allemaal in zijn werk gaat!