Waar ben jij er eentje van?

Kom een opstelling doen onder leiding van Rob Schlör

Een systemische opstelling, ook wel familie-opstelling, geeft zicht op dynamieken en patronen die anders vaak onzichtbaar voor ons blijven. Door deze helder te krijgen kun je vaak een nieuwe stap zetten naar je vrij en levendig voelen die daarvoor nog niet mogelijk was.

Systemisch werk is een mooie methode om meer helderheid te krijgen in de vaak onbewuste patronen die je weerhouden om voluit je eigen leven te leiden, je hart te volgen en tot bloei te komen. Het gaat dan vaak om vragen of thema’s waar je al vaker in je leven tegenaan gelopen bent, maar waar je alleen met je gezonde verstand en een open hart nog geen werkelijke verandering in hebt kunnen brengen. Door systemisch te kijken naar je patroon of vraag opent zich moeiteloos een nieuwe mogelijkheid, een onderliggende waarheid die ruimte en inzicht brengt.

We zijn op een wonderlijke, onbewuste wijze sterk verbonden met de mensen uit ons (familie-)systeem, of we dat nu willen of niet. Hierdoor dragen we veel mooie en voor ons waardevolle eigenschappen en gewoontes mee, en… vaak dragen we ook een last, patronen of emoties mee die in hoofdzaak niet bij ons horen en ons zeker niet dienen. Deze belemmerende dynamieken (die soms generaties terug hun oorsprong hebben) noemen we in het systemisch werk ‘verstrikkingen’. En elke verstrikking die in het licht komt en gezien wordt, wil en kan weer naar heelheid bewegen. Dit geeft je als vraagsteller opluchting en ruimte om er vrij van te worden, er anders mee om te gaan, om oplossingen te vinden, te aanvaarden of te helen.

Representeren
Als je representant bent in de opstelling van een vraagsteller maak je vaak dingen mee die jouw eigen thema’s of proces ook raken. Je wordt nooit voor niets gevraagd voor een bepaalde plek. Zo doe je altijd mooie inzichten en ervaringen op die je persoonlijk raken en verder helpen. Je hoeft geen ervaring te hebben als representant, iedereen kan het. En ook voor ervaren representanten is het mooi om je steeds weer met het wetende veld te verbinden en nieuwe inzichten en ervaringen op te doen.

Praktische info
De kosten zijn 90 euro ( incl. koffie, thee, water, fruit en een lekker soepje tussen de middag)

Aanmeldformulier

Tijd:
10.30 uur – ca. 16.30 uur, inloop vanaf 10.15 uur.

Kosten deelname:
€90- (inclusief  koffie/thee/water, fruit, lekker soepje)

Locatie:
Bong 100 in Baarlo

    *

    *

    *

    *

    Ik wil graag een afspraak maken voor een vrijblijvend informatief gesprek.Ik wil me graag aanmelden.