Verzending

Levertermijn
Wij streven er na, bestellingen binnen 5 werkdagen te verzenden, bij nabestellingen kan dit langer zijn. Zodra je bestelling is verzonden, krijg je van ons per mail een verzendbericht. Voor onze pakketjes moet je tekenen voor ontvangst. In de meeste gevallen wordt de bestelling door PostNL de volgende werkdag geleverd. Het pakket wordt 1x aangeboden op het door jou aangegeven adres. Is er niemand om het pakket in ontvangst te nemen, dan kun je het pakket ophalen bij een PostNL afhaalpunt bij jou in de buurt of wordt het pakket door PostNL afgegeven bij je buren. Je kunt ook gebruik maken van PostNL PakjeGemak. Met ruim 2000 afhaallocaties in heel Nederland zit er altijd wel één in de buurt. Klik hier om een PakjeGemak afhaallocatie te zoeken.

Betaling

iDEAL
iDEAL is een gezamenlijk initiatief van Nederlandse banken waaronder Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, Postbank en SNS. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en makkelijk je online aankopen betalen. Je rekent af in de voor jou vertrouwde internet-betaalomgeving van je bank. Je iDEAL betaling wordt afgehandeld in een beveiligde omgeving van Mollie.

Kan ik ook betalen met iDEAL?
Als je internetbankiert bij een van de deelnemende banken dan kun je zonder extra aanmelding direct met iDEAL betalen. Je betaalt binnen de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank en gebruikt daarbij dezelfde hulpmiddelen als bij internetbankieren.

Hoe werkt iDEAL?
Om je bestelling af te rekenen, klik je op het iDEAL logo en kies je voor je eigen bank. De betaling staat al klaar. Je ondertekent zoals je dat gewend bent bij internetbankieren. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven.

Welke banken doen allemaal mee?

  • KNAB
  • ABN AMRA
  • ING Bank
  • Postbank
  • Rabobank
  • SNS